Architects not Architecture i Oslo 1. september 2022

Med velrenommerte arkitektnavn som britiske Sir Peter Cook og de to lokale norske arkitektene Beate Hølmebakk og Reiulf Ramstad som talere, er det lagt opp til en ekstraordinær og personlig kunnskapsdeling i høstens utgave av Architects not Architecture (AnA) på DOGA i Oslo torsdag 1. september.

Architects not Architecture i Oslo 1. september 2022

AnA-arrangementene gir gjestene sjansen til å bli kjent med verdenskjente arkitekter på et mer personlig nivå, da det er én gylden regel: foredragsholderne har ikke lov til å snakke om sine arkitektoniske prosjekter. Dette har gjort det mulig for publikum over hele verden å nyte unikt personlig innhold siden formatet først ble introdusert i 2015.

Torsdag 1. september 2022 på DOGA vil to av de mest anerkjente norske arkitektene og en spesiell gjesteforeleser fra Storbritannia, dele sine personlige erfaringer og hvilke påvirkninger som har hatt størst innvirkning på dem som arkitekter i de viktigste kreative periodene i deres liv:

Vår gjesteforelser, Sir Peter Cook, har vært en sentral figur innenfor den globale, arkitektoniske verdenen i over et halvt århundre. Han var en av de stiftende medlemmene av den innflytelsesrike Archigram-gruppen i 1960-årene, og er tidligere direktør for Institute of Contemporary Art (ICA) i London og Bartlett School of Architecture ved University College London (UCL). Beate Hølmebakks praksis, manthey kula, har en produksjon som spenner fra ideelle, utforskende prosjekter til offentlige oppdrag. Siden 2007 har hun vært professor ved Oslo School of Architecture and Design, AHO. Reiulf Ramstad, leder av det Oslo-baserte arkitektfirmaet Reiulf Ramstad Architects (RRA), har en sterk ideologi og startet arkitektvirksomheten for å skape en arkitektonisk praksis som ville gjøre konseptuell forskning og praktisk kunnskap om til drivkrefter for bærekraftig design. ”Arkitektur bør forbedre kvaliteten av miljøet” mener Ramstad.

Som samarbeidspartner for arrangementet ser vi frem til spennende intervjuer og samtaler mellom disse inspirerende arkitektene og Fermin Tribaldos fra Architects not Architecture.

Dørene åpner kl. 17.00. Samtalene starter kl. 18.00.

Program

17.00 Dørene åpner, fingermat og networking

18.00 – 18.10 Intro

18:10 – 20:00 Forelesninger (20 min pr. person etterfulgt av 10 min intervju)

20.00 – 20.20 Samtaler og Q&A

20.20 – 22.00 Drinker og networking

Architects, not Architecture. – Oslo Edition 2022 Peter Cook + Reiulf Ramstad + Beate Hølmebakk

1. september 2022 på DOGA, Oslo.

Bestill billet online: https://www.architectsnotarchitecture.com/event/norway-2022/

Pris: 195,- Studenter: 150,-

Informasjon om Architect not Architecture-arrangementer: www.architectsnotarchitecture.com

Videoklipp av tidligere arrangementer (highlights 2019): https://www.youtube.com/watch?v=bz7-8piR2lY

Adresse:

Design og arkitektur Norge (DOGA)

Hausmanns gate 16

Oslo, 0182 Norway