• natura
Szpital Stepping Hill: Kolorowa elewacja EQUITONE [natura] w formie gontu
10.05.2021
Szpital Stepping Hill: Kolorowa elewacja EQUITONE [natura] w formie gontu
Obecnie bardziej niż kiedykolwiek, obiekty projektowane dla służby zdrowia powinny poprawiać doświadczenia personelu i gości, przy jednoczesnym przestrzeganiu dodatkowych środków bezpieczeństwa w nowoczesnym środowisku szpitalnym. Pracując przez cały okres intensywnych ograniczeń związanych z pandemią, aby ukończyć projekt, architekci z Day Architectural i wykonawca Armitage, współpracowali z EQUITONE w celu przeprowadzenia renowacji restauracji w Szpitalu Stepping Hill w Wielkiej Brytanii, nadając obiektowi nowe życie dzięki innowacyjnej okładzinie elewacyjnej. Wykonany dla inwestora Stockport NHS Foundation Trust, nowy projekt i renowacja znacznie poprawiają wrażenia gości, funkcje szpitala związane z odwiedzinami, jednocześnie tworząc dedykowaną przestrzeń dla personelu i gości.